Hinnat ovat ALV 0%. B2B-hinnat ja tarjoukset kirjautumalla

Purelink USB Välijohdot

18 September 2024 by
Tele-Tukku Oy, Elias Mitchell

 

Purelink/FiberX USB 3.2 välijohdot. 


Korkealaatuiset AOC-kuitukaapelit pitkille etäisyyksille

Yleinen tieto on kupari välijohtojen fyysistä rajoitteista. Purelinkin innovatiivisessa ratkaisussa on saatu yhdistettyä aktiivisen optisen tekniikka eli (AOC) ja perinteinen kuparijohdotus. (suomeksi näitä kutsutaan hybridikaapeleiksi). Hybridikaapeleissa data kulkee kuitua pitkin, kun taas virta välittyy kuparin kautta. Tämä mahdollistaa pidemmät kaapeli pituudet kuin perinteiset USB-kaapelit jopa 50 metriin.


Jokaisessa Hybridikaapelissa on lähetin ja vastaanotin, jonka takia asennuksessa on varmistettava että kaapeli on asennettu oikeaan suuntaan. Lähetin ja vastaanotin ovat pieniä siruja liittimissä, joihin virta välittyy kuparijohtimista joka kulkee lähettimen ja vastaanottimen välillä. Sirut mahdollistavat datan kulkemisen kuidussa. Tästä johtuen häirintä hybridikaapeleihin on täydellisesti suojattu sähkömagneettisilta häiriöltä. Tämän ansiosta välijohto luo vakaan 10Gbps laajakaistan.


Tuotteisiin


Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.