Hinnat ALV 0% B2B-hinnat ja tarjoukset kirjautumalla

18Gbps USB-C KVM kytkin Dante & Multiview

11. syyskuuta 2024 kirjoittaja
18Gbps USB-C KVM kytkin Dante & Multiview
Tele-Tukku Oy, Pasi Latva-Käyrä

 PureTools - 5x2 HDBaseT 3.0 KVM Multiview Switcher with Dante: Seamless Switching and Enhanced Connectivity

Tämän edistyksellisen kytkimen avulla voit vaihtaa vaivattomasti 2 HDMI-, 1 HDMI + USB-B- ja 2 USB-C-video- ja dataportin välillä 60 W Power Delivery -virransyötöllä. Tämä kytkin tarjoaa monia vaikuttavia esitys-, liitäntä- ja ääniominaisuuksia, joten se on monipuolinen ja tehokas ratkaisu multimediatarpeisiisi.


Saumaton kytkentä: Nauti saumattomasta kytkennästä 2 HDMI-, 1 HDMI + USB-B- ja 2 USB-C-video- ja dataportin välillä. Näin voit helposti liittää ja vaihtaa eri laitteiden välillä ilman keskeytyksiä.

Korkealaatuinen ulostulo: Kytkin tukee lähtöä HDBaseT 3.0:n kautta ja tuottaa pakkaamattomia 18 Gbps:n videosignaaleja. Siinä on myös peilattu HDMI 2.0 -silmukkaulostulo, mikä takaa laadukkaan videolähdön.

Parannettu liitettävyys: 2 USB-A-porttia paikallisella puolella ja 2 USB-A-porttia vastaanottimen puolella, kytkin tarjoaa lisää liitäntävaihtoehtoja. Se tarjoaa myös ylimääräisen HDMI- ja USB-B-sisääntulon vastaanottimen puolella, jolloin voit liittää useita laitteita samanaikaisesti.

Kaksinkertainen 60W Power Delivery: 52KVM johtaa alaa massiivisilla 120 W:n virransyöttöominaisuuksillaan. Kaksi täysimittaista USB-C-porttia pystyvät tarjoamaan 60W PD:n tehon kannettaville tietokoneille samanaikaisesti.

Joustavat moninäkymäasetelmat: Kytkin tukee moninäkymäisiä näyttöasetteluja, kuten Picture-in-Picture (PiP), Picture-and-Picture (PaP) ja quad view. Näin voit mukauttaa katselukokemusta ja näyttää useita lähteitä yhdellä näytöllä.

Dante-äänituki: Kytkimessä on Dante-tulo ja -lähtötuki, joka mahdollistaa saumattoman integroinnin Dante-yhteensopiviin audiojärjestelmiin. Se sisältää myös tasapainotetun 5-napaisen Phoenix-liitännän parannettua ääniliitäntää varten.

Tuo saumattoman kytkennän, Dante-äänen, supertehokkaan USB-C:n ja parannetun liitettävyyden teho kokoukseen PureTools 5x2 HDBaseT 3.0 KVM Multiview Switcherillä. Päivitä multimedia-asetuksesi ja nauti todella immersiivisestä ja tehokkaasta esityskokemuksesta.


PT-PSW-52KVM datasivu 

PT-PSW-52KVM julkaisu uutinen 


Lisätietoja Pasi Latva-Käyrä